onsdag 31. oktober 2012

Vertsfamilie!

I går flyttet vi til forskjellige vertfamilier, vi begynte også på språkskolen Nexus her i Cuenca.

Jeg bor i en familie med tre barn, men det er bare to av dem som bor hjemme. Moren heter Mariana og faren heter Jorge, og de jobber begge på en skole som heter Colegio Bilingüe. Barna som bor hjemme heter Loida og Christian, og er snart 16 og 13 år. Hun eldste heter Ruth og er 25 år tror jeg.. Hun studerer i Ecuadors største by, Guayaquil.

Det er en veldig koselig familie, selv om jeg ikke har vært så mye sammen med dem ennå. Alle, utenom meg, er ute av huset før klokka 7 for å rekke jobb og skole. Språkskolen begynner ikke før 8, så jeg spiser frokost alene, men det er veldig greit. Snart kommer de hjem, og da skal vi spise middag.

Og som dere sannsynligvis har skjønt, har jeg god internettilgang her :)
I går regnet det noe helt sykt! Heldigvis begynte det akkurat idet vi kom inn døra.

Her er rommet mitt :) Litt rotete, men jeg kom i går kveld..


De har piano!









2 kommentarer:

  1. Heisann Martha!

    Ser og høres ut som du har det kjempebra! Veldig gøy å se bilder og høre hva du gjør :) Hvordan går det med språklæringen? Jeg husker ikke en dritt av spansken desverre, men du har jo klisterhjerne, så jeg regner med du klarer deg bra? :) Savner deg <3

    Hilsen Stine (Melkild, for sikkerhets skyld)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Stine! Stemmer det, har det supert :) Det går ganske bra egentlig, forstår veldig mye, men det er vanskelig å uttrykke seg.. Savner deg også <3 Håper du også har det bra!
      Klem Martha :)

      Slett