mandag 17. desember 2012

Mushuk Kawsay

Tenkte at jeg kunne skrive litt om skolen vi jobber på. Den heter Mushuk Kawsay, det betyr "Nytt liv". Det er en trilingüe-skole, det vil si trespråklig, det er dermed undervisning i spansk, kichwa og engelsk. Det er både grunnskole og videregående skole. Kathrine og jeg er engelsklærere, mens gutta er gymlærere. Jeg har 3., 8. og 9. klasse på grunnskolen og 1. klasse på videregående, mens Kathrine har resten på barneskolen og 10. klasse.

I tillegg til oss er det også to andre norske voluntører som jobber på trilingüe. De er også sendt ut av Normisjon, og de heter Gina og Ellen Maud for de som lurer, og de er herlige! Det er veldig gøy både å samarbeide med dem og å henge med dem. Jeg jobber sammen med Ellen Maud i 8. klasse og sammen med Gina i 9. og 1. klasse. I tillegg er det en annen engelsklærer, som til forskjell fra de andre engelsklærerne her, faktisk kan engelsk. Vi er dermed egentlig bare assistenter og det fungerer veldig greit. På ungdomsskolen har de en god del engelsktimer, men engelsknivået er ikke det helt store alikevel..

Nå i adventstiden har vi hengt veldig mye med Gina og Ellen Maud. Vi har nemlig vært hos dem nesten hver dag for å se på Blåfjell og Julekongen. Det er kjempekoselig :)

Her kommer det noen bilder av Mushuk Kawsay..





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar