tirsdag 25. desember 2012

¡Feliz navidad!

Vil ønske alle sammen en velsignet og herlig jul, og et godt nytt år! Jeg har hatt en fantastisk julaften sammen med GUS-teamet og de tre norske voluntørene. Dagen har blitt feiret med julelunsj, tre nøtter til Askepott, Julekongen, Blåfjell, Reisen til julestjernen, kalkunmiddag, riskrem, skyping med familien, julekaker, norsk godteri og julegaver!
Må også nevne at vi var i kirken i går, hvor vi bidro med en sang sammen med ungdomsgruppa. Det er igrunn fascinerende å se hvordan folk her i Cañar feirer jul. Det foregår uten veldig mye greier bortsett fra opplegg i kirken 23-25. desember, og muligens litt ekstra god mat(en cuy ekstra). Det får meg til å se ting litt i perspektiv og å tenke litt mer over hvorfor vi egentlig feirer jul.. Jula er mer enn bare mange tradisjoner og mye mat - det handler om at Gud valgte å bli menneske for vår skyld! Tenk litt på det..

I morgen(25.12) begynner juleferien vår, og da skal vi ut på tur for å se litt av dette fine landet. Planen for turen er Quito-Evkator-Otavalo-Canoa-Montañita. Tror det kommer til å bli knall :) På grunn av ferien vil det ikke bli blogging før til neste år, men det er jo ikke så altfor lenge til, så følg med!


Her er gjengen samlet :)
Juletreet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar